Een feestelijke BCB-finale!

Het was een ware apotheose; de ontknoping op de laatste BCB-competitiespeeldag. Onder ideale omstandigheden werd op 11 oktober de laatste BCB-wedstrijd gespeeld, waarbij drie bedrijven nog konden winnen. Maar liefst 86 deelnemers trokken ten strijde om de laatste punten voor de eindklassering te sprokkelen. Met QNP – Kremers Advocaten en Schipper Accountants was de laatste speeldag scherprechter.

Veel spanning dus op die laatste speeldag, waarbij de spelvorm individueel stableford, opperste concentratie vroeg van de finalisten.

Schipper Accountants werd op de huid gezeten door QNP en Kremers, maar capituleerde niet. Voor de 4e keer op rij werd zodoende Schipper Accountants uiteindelijk de winnaar. Ronald Dekker nam de check van sponsor QNP – een Ballonvaart voor 2 personen hartelijk in ontvangst.

De tweede prijs was voor Thea Kremers, die met manlief Jurgen alle wedstrijden samen had gespeeld. En het brons ging naar QNP.

Tijdens de gezellige prijsuitreiking met muzikale omlijsting van Frenk4You werden ook de dagwinnaars van dinsdag beloond. Herma Mohlmann won bij de dames. Gevolgd door Jannine Verhoeven en nummer de derde plek voor Thea Kremers.

Bij de heren was Ben de Rooij de nummer 1. Ton van der Made ( De Korenbeurs) won zilver en gast Jan Timmermans van Kemkens Groep werd derde. 

En de prijzen waren meer dan de moeite waard. Dagsponsor Kemkens groep had maar liefst 10 cadeaus beschikbaar gesteld; met luxe paraplu, golfhandoekjes, golfballen en een luxe pitchvork. Verder waren er leuke prijzen van BCB- lid; NAC Breda.

Na afloop ontvingen alle deelnemers een goodiebag, als dank voor deelname vanuit Landgoed Bergvliet met leuke inhoud. Onze dank daarvoor aan Heineken, TB/Audi en Cook & Boon.

Op naar een nieuw Businessclubjaar in 2023 met nieuwe kansen en nieuwe prijzen. Wij kijken er naar uit en hopen je weer vaak te mogen begroeten als deelnemer aan de BCB-wedstrijden.

 

Houd het BCB-activiteitenoverzicht in de gaten.
En volgend jaar weer nieuwe kansen en mooie prijzen!

Baanstatus

29/03/2023 08:02
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender