Draag je 'flesje' bij!

Noor Spranger (16 jaar) benaderde Landgoed Bergvliet om haar en de stichting Bambanani een steuntje in de rug te geven. Zo kan zij haar studiereis richting Zuid-Afrika in maart volgend jaar gaan realiseren en tegelijkertijd de stichting Bambanani steun bieden. En dit kan eigenlijk op een heel eenvoudige manier! Bij de doorgang bij het Paviljoen vind je een grote zwarte fles waar je je lege petfles(jes) kunt deponeren als je uit de baan komt. Hiermee steun je Noor en stichting Bambanai!

Nieuwsgierig? Hieronder vertelt Noor meer over haar aankomende reis:

Wie, wat, waar, wanneer en hoe

De reis naar Zuid-Afrika zal plaatsvinden van 3 tot 18 maart in 2023. Wij gaan naar een plaats dichtbij Johannesburg, maar gaan ook naar andere steden. Maar wie is wij? Met drie leraren, de ‘leider’ van stichting Bambanani en 19 andere medeleerlingen zullen we de reis maken. Op de reis gaan we helpen om voedselplantages aan te leggen; we zullen een paar dagen in de bush overleven we worden gekoppeld aan Zuid-Afrikaanse scholieren om het leven van hen van dichtbij mee te maken. Ze laten ons een stukje van hun gewone leven zien. En we zullen door het Kruger Park rijden om daar de exotische dieren te zien.
De hulp van Bergvliet en van u!

Zoals ik al zei, moet ik behoorlijk wat geld bij elkaar zien te halen via fundraising en sponsoring. Dit zal ik op verschillende manieren gaan doen. Mijn ouders, Thea Kremers en Jürgen Sprangers, die hier vaak op de golfbaan te vinden zijn, hadden steeds veel lege flesje in de auto liggen. Ik kwam er toen op dat ik deze wel kon inleveren en het statiegeld kon gebruiken voor de reis. Ze vertelden dat bijna iedereen een flesje heeft als ze een rondje hebben gelopen op de golfbaan. Daar ontstond het idee om al deze flesjes te gaan verzamelen. Ik had een mailtje gestuurd of ik een keertje langs mocht langskomen om het hierover te hebben. Ik kreeg een erg enthousiast en vriendelijk mailtje terug dat ik zeker langs mocht komen. Op het gesprek legde ik mijn idee uit en werd er ook meegedacht over hoe Bergvliet mij nog meer zou kunnen helpen. 
Alle lege flesjes helpen mij!

Bij het Paviljoen staat vanaf nu een grote fles waarin u alle lege flesjes kunt inwerpen. Ik mag ze van Bergvliet ophalen en het statiegeld gebruiken voor de reis en de stichting Bambanani. Wilt u mij helpen door al uw lege flesjes in de grote zwarte fles achter te laten? Ik ben er superblij mee. En hoe mooi is het dat er geen rommel meer achterblijft in uw auto of op de golfbaan. En dat allemaal voor het goede doel. 

Ik zal u op de hoogte houden hoe het ervoor staat en natuurlijk straks verslag uitbrengen over de reis. 

Dank u wel voor al uw flesjes, 
Noor Sprangers

Doneren kan ook, bekijk hoe via mijn eigen gofundme-website: https://gofund.me/c1923a34 

Baanstatus

29/11/2022 08:10
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender