De allermooiste golfbestemmingen

Wil je binnenkort eens in het buitenland golfen? Landgoed Bergvliet deelt graag enkele tips voor de allermooiste golfbestemmingen. Bekijk ze en wie weet pak jij binnenkort je koffers. 

Golfen in Nederland is mooi, met name op Landgoed Bergvliet. Je golft hier te midden van prachtige natuurschoon, omgeven door de landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen. Landgoed Bergvliet beschikt over een schitterende golfbaan met 18 holes wedstrijdbaan en 9 holes par 3 baan. Wil je je (golf)geluk echter eens in het buitenland beproeven, dan geven wij je enkele tips voor de allermooiste golfbestemmingen. Gewoon binnen Europa. 
 

Golfbestemming 1: IJsland

Ben je geen koukleum? Breng een bezoek aan het hoge noorden: breng een bezoek aan IJsland. De golfbanen liggen in de meest unieke gebieden, omgeven door grillige rotsformaties, gletsjers, lavavelden en de woeste zee. En in de zomer zijn de dagen lekker lang!
 

Golfbestemming 2: Portugal

Portugal – en met name de Algarve-streek – is zeer populair onder binnenlandse én buitenlandse golfers. Het gebied heeft een heerlijk klimaat en de ruim opgezette golfbanen bieden uitzicht over de grillige rotspartijen van de Atlantische kust en de groene, glooiende heuvels van het binnenland. 
 

Golfbestemming 3: Schotland

Golf is de meest geliefde volkssport in Schotland en er zijn dan ook maar liefst 600 golfbanen op een bevolking van ruim 5 miljoen inwoners! Er is dus ook een grote verscheidenheid aan golfbanen: geschikt voor beginnende golfers én golfers met een hoop ervaring. Kijk je ogen uit in de Hooglanden of verwonder je over de prachtige lochs.
 

Golfbestemming 4: Tsjechië

Tsjechië lijkt misschien niet voor de hand liggend als golfbestemming, maar dit voormalig communistisch land beschikt over tal van golfbanen. De afgelopen jaren heeft de golfsport aan populariteit gewonnen en telt het land zo’n tachtig prachtige golfbanen.
 

Golfbestemming 5: Luxemburg

Een bestemming die je niet mag overslaan, is Luxemburg. Op slechts drie uur rijden vanaf Brabant vind je het groothertogdom met een heuvelachtig en bosrijk decor. Bezoek de beste golfbanen van Luxemburg en combineer je bezoek met een boswandeling of stedentrip. 

Enthousiast geraakt? Pak je koffers en ontdek de mooie golfbanen die Europa te bieden heeft. Wil je liever een georganiseerde reis maken? Diverse golfbanen organiseren golfreizen voor hun leden. Zo organiseert Landgoed Bergvliet jaarlijks een golfreis voor de leden van Business Club Bergvliet (BCB). Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!
 

Baanstatus

25/09/2023 08:03
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender