BCB-lid Cable Partners over Landgoed Bergvliet

“Bij Landgoed Bergvliet voel je je thuis”

De Roosendaalse handelsonderneming in elektriciteitskabels Cable Partners is sinds vier jaar lid van Business Club Bergvliet (BCB). Geregeld neemt het bedrijf relaties mee voor een golfronde en één keer per jaar organiseert het op Landgoed Bergvliet een eigen golfdag. Lees hier de ervaringen van Cable Partners.

Cable Partners uit Roosendaal is een handelsonderneming in kabels en toebehoren. Deze kabels en toebehoren worden geleverd aan (landelijk opererende) elektrotechnische groothandels, installateurs en dealers in binnen- en buitenland. De groothandel is sinds vier jaar aangesloten bij Business Club Bergvliet en ieder jaar organiseert het bedrijf de terugkerende DYNAMIC Golfdag op Landgoed Bergvliet. 
 

Golfbaan met centrale ligging

Peter Bode is directeur/mede-eigenaar van Cable Partners. Hij is zeer te spreken over de golfbaan én de diensten van Landgoed Bergvliet. Zo vertelt hij het volgende: “Voorheen was Cable Partners aangesloten bij een golfbaan in Zeeland en hier golfden wij enkele keren per week met onze relaties. Deze relaties komen echter uit het hele land en wij merkten steeds vaker dat Zeeland een brug te ver was. Wij zochten een nieuwe golfbaan met een centrale ligging en kwamen al gauw uit bij Landgoed Bergvliet.”
 

Golfen met klanten en leveranciers

Inmiddels golft Cable Partners vier jaar bij Landgoed Bergvliet. Peter: “Veel van onze buitendienstmedewerkers beschikken over een GVB en om de beurt nemen zij relaties mee voor een rondje golf. Op de baan spreek je misschien vijf minuten over het werk, waarna je al snel overgaat op heel andere onderwerpen. Je leert elkaar op een andere manier kennen en op ongedwongen wijze bouw je een band op. Ik beschik ook over een GVB en neem geregeld klanten mee voor een potje golf en afsluitend een lunch of diner of een afzakkertje op het terras.”
 

Jaarlijks terugkerende DYNAMIC Golfdag

Eén keer per jaar bezet Cable Partners nagenoeg alle faciliteiten van Landgoed Bergvliet voor de DYNAMIC Golfdag - DYNAMIC cable is het huismerk van de kabelgroothandel. “Ieder jaar in juni nodigen wij onze relaties uit voor de golfdag. Vaak staan we met honderd mensen op de baan: van klanten uit Groningen tot leveranciers uit het buitenland. Het is een informele dag waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan golfen. Sommigen gaan voor 18 holes de baan en de ‘niet-golfers’ volgen een clinic van de golfpro’s en spelen aansluitend nog een paar holes op de kleine baan. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue.” Met de DYNAMIC Golfdag haalt Cable Partners geld op voor een goed doel: veelal tussen de € 7.000 en € 9.000 per editie. Afgelopen jaar kwam dit bedrag ten goede aan ‘Support Casper’. 
 

Gastvrij en denken in oplossingen

“Bij Landgoed Bergvliet voel je je thuis”, vervolgt Peter zijn verhaal. “De sfeer is er goed en je wordt altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen. De baan is uitdagend en zeer aantrekkelijk voor beginnelingen en gevorderde golfers. Na afloop kun je heerlijk eten in het restaurant en de bediening is erg leuk. En organiseren wij een golfdag of willen wij lastminute een starttijd voor een flight reserveren? Dan denken de medewerkers altijd met ons mee en komen altijd met een goede oplossing! Wij zijn zeer tevreden.” 

Baanstatus

25/09/2023 08:03
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender