Privéles

Wil je in eigen tempo leren golfen? Of is je slag niet meer wat het geweest is? Dan is privéles van een van onze pro's een prima uitkomst.
Met de privéles van onze golfpro heb jij de onverdeelde aandacht, krijgt uitgebreide aanwijzingen en de beste tips om uw spel te verbeteren.

U leert met maximaal vier personen op een snelle en ontspannen manier de beginselen van het golfspel terwijl gevorderden hun techniek leren verbeteren. Swingen, pitchen, putten en chippen… je zult snel uw slag te pakken krijgen. Leuke detail: je kunt hier op onze site zelf inplannen bij welke professional je graag les wilt volgen. Nog leuker detail: tien lessen boeken en de elfde les gratis!


Met de privéles van onze golfpro heb je de onverdeelde aandacht, krijgt uitgebreide aanwijzingen en de beste tips om uw spel te verbeteren.

Tarieven privéles golf 2024

Beginnende golfers zijn bij Landgoed Bergvliet aan het juiste adres. Het gebruik van clubs en de golfballen zitten bij de lesprijs inbegrepen. Het huren van clubs is bij ons niet nodig!

Prijzen per golfles:

Golfpro Duur 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen
Head-pro 25 min. € 46,50 - - -
Head-pro 50 min. € 86,50 € 97,- € 118,50 € 142,-
A-professional 25 min. € 44,50 - - -
A-professional 50 min. € 82,50 € 93,- € 112,50 € 134,-
B-pro / Coach 25 min. € 40,50 - - -
B-pro / Coach 50 min. € 76,50 € 85,- € 100,50 € 118,-

Head-pro: Paul Bright  |  A-professional: Charles Wermenbol & James Major |  B-pro / coach: Anouschka Vrijenhoek & Lex Buur.


Leskaarten

Wanneer je een leskaart aanschaft, dan krijg je bij vooruitbetaling van 10 lessen, uw 11e les gratis! Uw leskaart is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.

Annuleren

Lessen moeten minimaal 48 uur voor aanvang worden afgemeld. Bij te late afmelding wordt het lesgeld in rekening gebracht. De lessen worden door de professional bij de driving range afgerekend.

Betaling van lessen

Betalingen dienen voor aanvang van de golfles te worden voldaan. Dit kan per pin bij uw eigen golfpro. Wij vragen u vriendelijk om 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Golfclubs staan voor je klaar, zodat je meteen met de warming-up kunt beginnen.

Voor vragen kun je contact opnemen met de receptie: 076 579 5666

Privéles van onze
golfprofessionals?

Reserveer direct uw les in hun agenda

Golfbaan Landgoed Bergvliet beschikt over een eigen golfschool met hooggekwalificeerde professionals, die niet alleen hart voor de sport hebben maar er ook erg veel plezier in hebben om u de kneepjes van het golfen bij te brengen. 

Baanstatus

02/12/2023 08:05
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender