Eindelijk we mogen weer!

Veel beter nieuws konden we 6 mei als golfliefhebber niet krijgen. Fantastisch dat we 11 mei weer open mogen en wij ontvangen je weer graag met open armen! Nog steeds met 1,5 meter afstand maar de blijdschap is er niet minder om.

Ieders geduld is de laatste tijd erg op de proef gesteld. Namens alle medewerkers onze waardering voor de steun die ons is gegeven. In het bijzonder dank aan leden, businessleden en abonnementhouders die voor een volledig jaar hebben betaald. Iedereen kan een 'WelkomTerugPakketje' ophalen bij de receptie. Mocht je dit nog niet gedaan, hebben kom dan nog even langs! 

De volgende voorwaarden stellen wij aan de boekingen:

  • De eerste twee weken is er alleen ruimte voor individuele reserveringen en reserveringen per flight.
  • In de eerste week kun je alleen via MijnBergvliet reserveren. Wanneer je hier problemen ondervindt, dan vragen wij om via mail contact met ons op te nemen.
  • In lijn met de aanwijzingen van de NGF worden er ringen in de cups geplaatst om te voorkomen dat de golfbal in de cup valt. 
  • Vooralsnog gaan wij uit van 4 spelers per flight.

De toiletten in de baan (bij hole 1 en 13) zijn open.

Tot en met 31 mei zijn er bij hole 1 en hole 13 cateringpunten ingericht waar gratis koffie en thee kan worden genuttigd. Tot en met 31 mei heeft hole 13 zelfs een verplichte stop en hier is een mogelijkheid om een hapje te eten. Ook is het vanaf 14 mei mogelijk om verse friet met een uitgebreid snackassortiment af te halen bij ons nieuwe afhaalpunt: 't Frietluik (bij Groen eten&drinken).

Tot slot zijn we druk bezig met het verbouwen van de receptie. De tijdelijke receptie en shop (met leuke aanbiedingen!) hebben we ingericht in het Paviljoen.

Wanneer je een starttijd hebt geboekt vragen wij om jezelf niet bij de receptie te melden, maar bij de Caddiemaster op hole 1.

Onze horeca mag 1 juni vanaf 12.00 uur ook weer 'normaal' gaan draaien. Kijk hier naar de spelregels

Tot snel, op Landgoed Bergvliet!

Baanstatus

10/08/2020 08:16
18 holes baan
Geopend
Pin position B
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender