Eindelijk we mogen weer!

Veel beter nieuws konden we 6 mei als golfliefhebber niet krijgen. Fantastisch dat we 11 mei weer open mogen en wij ontvangen je weer graag met open armen! Nog steeds met 1,5 meter afstand maar de blijdschap is er niet minder om.

Ieders geduld is de laatste tijd erg op de proef gesteld. Namens alle medewerkers onze waardering voor de steun die ons is gegeven. In het bijzonder dank aan leden, businessleden en abonnementhouders die voor een volledig jaar hebben betaald. Daar gaan we ook niet zomaar aan voorbij, hoe we dit gaan doen, hoor je zo spoedig mogelijk.

Om aanstaande maandag weer te kunnen starten moeten we wel wat spelregels afspreken.

De volgende voorwaarden stellen wij aan de boekingen:

  • De eerste twee weken is er alleen ruimte voor individuele reserveringen en reserveringen per flight.
  • In de eerste week kun je alleen via MijnBergvliet reserveren. Wanneer je hier problemen ondervindt, dan vragen wij om via mail contact met ons op te nemen.
  • In lijn met de aanwijzingen van de NGF worden er ringen in de cups geplaatst om te voorkomen dat de golfbal in de cup valt. 
  • Vooralsnog gaan wij uit van 4 spelers per flight.

De toiletten in de baan (bij hole 1 en 13) open.

Bij hole 1 en hole 13 zijn cateringpunten ingericht waar gratis koffie en thee kan worden genuttigd. Hole 13 heeft een verplichte stop en hier is een mogelijkheid om een hapje te eten. Ook is het vanaf 14 mei mogelijk om verse friet met een uitgebreid snackassortiment af te halen bij ons nieuwe afhaalpunt: 't Frietluik (bij Groen eten&drinken).

Tot slot zijn we druk bezig met het verbouwen van de receptie. De tijdelijke receptie en shop (met leuke aanbiedingen!) hebben we ingericht in het Paviljoen.

Wanneer je een starttijd hebt geboekt vragen wij om jezelf niet bij de receptie te melden, maar bij de Caddiemaster op hole 1.

Tot snel, op Landgoed Bergvliet!

Baanstatus

29/05/2020 08:20
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender