Floormanager - m/v

De meest gastvrije (golf)baan van Brabant wacht op jou!

Landgoed Bergvliet is een dynamisch bedrijf met een golfbaan, golfschool, 80 vakantievilla's, uitgebreide horeca-faciliteiten, evenementen- en vergaderruimtes. Op het landgoed werkt een gezellig en divers team van ca. 90 medewerkers, met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan. Als onderdeel van dit team kun je je vinden in onze belangrijkste pijlers: Gastvrijheid, Ondernemerschap, Toegankelijkheid en Professionaliteit. De basis van het succes van Landgoed Bergvliet ben jij en samen werken wij aan de belofte naar al onze gasten: We ‘’putt’’ a smile on your face. Day ánd Night.

Wie zoeken wij?

 

Floormanager Horeca

Doel van de functie

Het aansturen van het operationele horecateam om zorg te dragen voor de optimale verzorging van de gasten in de horeca op Landgoed Bergvliet en Restaurant Groen Eten&Drinken alsook voor Bergvliet Villa’s en tijdens evenementen op het Landgoed. Daarnaast ondersteun je de Horecamanager in alle voorkomende werkzaamheden.

Taken

  • Geeft dagelijks leiding aan fulltime en parttime medewerkers in de bediening.
  • Bespreekt met de Chefkok (of zijn/haar vervanger) de vorige, huidige en volgende dag door.
  • Draagt er zorg voor dat de verantwoordelijke op een bepaald evenement op de hoogte is van de invulling en stuurt bij waar nodig.
  • Werkt mee op de werkvloer in alle voorkomende werkzaamheden, waaronder:
  • Ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, het adviseren over de menu- en wijnkaart.
  • Het serveren, afruimen en indekken van de tafels
  • Het opmaken van de rekening en het afrekenen met de gast.
  • Werkt altijd conform de actuele ARBO- en HACCP-richtlijnen.
  • Je laat je inspireren door trends en ontwikkelingen, en past dit toe waar passend en mogelijk bij Landgoed Bergvliet.
  • Controleert de voortgang van de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden. Stuurt bij in geval van afwijkingen.
  • Is attent op de wensen van gasten en op de naleving door de medewerkers van de gestelde regels t.a.v. presentatiemethode en gewenst gedrag t.o.v. de gasten.
  • Onderhoudt contact met de keuken over menukaart, bestellingen, wensen en klachten.
  • Is (mede) verantwoordelijk voor de personeelsplanning; het inhuren van arbeidskrachten in en na overleg met de horecamanager en het maken van de wekelijkse roosters. Draagt zorg voor voldoende bezetting.
  • Houdt te allen tijde een “helicopterview” over hetgeen wat er op de werkvloer afspeelt en onderneemt actie indien noodzakelijk.
  • Je denkt proactief mee om zaken te verbeteren en bespreekt deze met de Horecamanager.
  • Zorgdragen voor het (laten) inwerken/opleiden van medewerkers en stimuleert up- en cross-selling.
  • Zorgt voor een optimaal werkklimaat waarin de kernwaarden van het bedrijf worden nagestreefd.
  • Je rapporteert aan de Horecamanager.

Functie eisen

  • Minimaal MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau in de richting van Horeca, bij voorkeur aangevuld met SVH leermeesterschap.
  • Goede kennis van etiquette t.a.v. serveren van gerechten en dranken.
  • Kennis van (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid (ARBO) en (sociale) hygiëne (HACCP), alsook bedrijfsregels van Landgoed Bergvliet.
  • Je hebt gastgerichtheid in je genen zitten, en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een passie voor het bedienen en blij maken van iedere gast.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je bent representatief, stressbestendig, accuraat, detailgericht en een teamplayer.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, en bij voorkeur ook goede kennis van de Engelse taal.
  • Je hebt goede communicatie- en sociale vaardigheden en affiniteit het aansturen van teams om hen dagelijks te motiveren het beste uit zichzelf te halen.
  • Je bent in het bezit van een BHV- en SVH-certificaat (of bereid dit te halen)   

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Na 2 maanden proeftijd, direct een vast contract.
  • 4 à 5 daagse werkweek in een mooie omgeving. Minder uren zijn ook mogelijk en bespreekbaar.
  • Afwisselende diensten; ook weekenddagen vrij.
  • 25 vakantiedagen + 52 ADV uren (o.b.v. 40 uur per week). 
  • Onderdeel worden van een gezellig team in een groeiende organisatie.
  • Salaris conform golf CAO, tenzij je bewijst meer te verdienen.
  • Het behalen van je golfvaardigheidsbewijs d.m.v. het volgen van golflessen.
  • Het volgen van trainingen/cursussen voor in je rugzakje.

Wil jij meegroeien in onze organisatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Molenschot naar roy.molenschot@landgoedbergvliet.nl.

Baanstatus

25/01/2022 08:18
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender