Floormanager - m/v

De meest gastvrije (golf)baan van Brabant wacht op jou!

Golfbaan Landgoed Bergvliet is inmiddels al 15 jaar een breed begrip in Oosterhout en omstreken, met een 18-holes golfbaan, een 9-holes par 3 baan, zijn eigen golfschool en uitgebreide horeca-faciliteiten. Daarnaast zal het park Bergvliet Villa’s, met 80 recreatiewoningen, in de loop van 2021 geheel gereed zijn. Op het landgoed werkt een dynamisch team van ca. 35 fte’s, waarvan ong. 15 in de horeca, met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan. Een bedrijf dat altijd in beweging is en zich de meest gastvrije golfbaan van Brabant mag noemen.

Wie zoeken wij?

Foormanager Horeca

Doel van de functie

Het aansturen van het operationele horecateam om zorg te dragen voor de optimale verzorging van de gasten in de horeca op Landgoed Bergvliet en Restaurant Groen Eten&Drinken alsook voor Bergvliet Villa’s en tijdens evenementen op het Landgoed. Daarnaast ondersteun je de Horecamanager in alle voorkomende werkzaamheden.

Taken

  • Geeft dagelijks leiding aan fulltime en parttime medewerkers in de bediening.
  • Bespreekt met de Chefkok (of zijn/haar vervanger) de vorige, huidige en volgende dag door.
  • Draagt er zorg voor dat de verantwoordelijke op een bepaald evenement op de hoogte is van de invulling en stuurt bij waar nodig.
  • Werkt volledig mee op de werkvloer in alle voorkomende werkzaamheden, waaronder:
  • Ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, het adviseren over de menu- en wijnkaart.
  • Het serveren, afruimen en indekken van de tafels
  • Het opmaken van de rekening en het afrekenen met de gast.
  • Werkt altijd conform de actuele ARBO- en HACCP-richtlijnen.
  • Je laat je inspireren door trends en ontwikkelingen, en past dit toe waar passend en mogelijk bij Landgoed Bergvliet.
  • Controleert de voortgang van de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden. Stuurt bij in geval van afwijkingen.
  • Is attent op de wensen van gasten en op de naleving door de medewerkers van de gestelde regels t.a.v. presentatiemethode en gewenst gedrag t.o.v. de gasten.
  • Onderhoudt contact met de keuken over menukaart, bestellingen, wensen en klachten.
  • Is (mede) verantwoordelijk voor de personeelsplanning; het inhuren van arbeidskrachten in en na overleg met de horecamanager en het maken van de wekelijkse roosters. Draagt zorg voor voldoende bezetting.
  • Houdt te allen tijde een “helicopterview” over hetgeen wat er op de werkvloer afspeelt en onderneemt actie indien noodzakelijk.
  • Je denkt proactief mee op zaken te verbeteren en bespreekt deze met de Horecamanager.
  • Zorgdragen voor het (laten) inwerken/opleiden van medewerkers en stimuleert up- en cross-selling.
  • Zorgt voor een optimaal werkklimaat waarin de kernwaarden van het bedrijf worden nagestreefd.
  • Je rapporteert aan de Horecamanager.

Functie eisen

  • Minimaal MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau in de richting van Horeca, bij voorkeur aangevuld met SVH leermeesterschap.
  • Goede kennis van etiquette t.a.v. serveren van gerechten en dranken
  • Bij voorkeur wijnkennis SDEN 1, bij voorkeur SDEN 2 of 3
  • Kennis van regelgeving t.a.v. presentatiemethode en gastbenadering
  • Kennis van (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid (ARBO) en (sociale) hygiëne (HACCP), alsook bedrijfsregels van Landgoed Bergvliet.
  • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op culinair vlak.
  • Je hebt gastgerichtheid in je genen zitten, en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een passie voor het bedienen en blij maken van iedere gast.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je bent representatief, stressbestendig, accuraat, detailgericht en een teamplayer.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, en bij voorkeur ook goede kennis van de Engelse taal.
  • Je hebt goede communicatie- en sociale vaardigheden, en een passie voor het aansturen van teams om hen dagelijks te motiveren het beste uit zichzelf te halen.
  • Je bent in het bezit van een BHV- en SVH-certificaat (of bereid dit te halen)   

Wat kun je van ons verwachten?

  • 4 à 5 daagse werkweek in een mooie omgeving
  • Afwisselende diensten; ook weekenddagen vrij
  • 25 vakantiedagen + 52 ADV uren
  • Onderdeel worden van een gezellig team in een groeiende organisatie
  • Een vaste aanstelling
  • Salaris conform golf CAO, tenzij je bewijst meer te verdienen
  • Het behalen van je golfvaardigheidsbewijs d.m.v. het volgen van golflessen
  • Het volgen van trainingen/cursussen voor in je rugzakje

Wil jij meegroeien in onze organisatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Molenschot naar roy.molenschot@landgoedbergvliet.nl

Baanstatus

16/10/2021 08:28
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender