Trouwen Breda

De perfecte locatie voor jouw bruiloft

Trouwen vlakbij Breda? Landgoed Bergvliet is de perfecte locatie voor jullie onvergetelijke huwelijk. Een unieke trouwlocatie, op een bijzondere plek, op slechts 10 minuten van het centrum van Breda. Wat de jullie wensen ook zijn tijdens dé dag, het team van Landgoed Bergvliet helpt mee aan het verzorgen van een perfecte dag. Groots, sfeervol en uitbundig of klein, intiem en warm: alles is mogelijk op de verschillende feestlocaties van ons landgoed. Bovendien kunnen onze koks jullie en de gasten de meest heerlijke gerechten voorschotelen, tijdens het diner op jullie trouwdag!
 

Trouwlocatie Landgoed Bergvliet

Op zoek naar een officiële trouwlocatie, wanneer jullie wil trouwen in Breda of Oosterhout? De officiële huwelijksceremonie voor de burgerlijke stand kan ook plaatsvinden op ons Landgoed. Zo hebben jullie een bijzondere plek waar het ja-woord gegeven kan worden voor een ambtenaar van de burgerlijke stand. Trouwen Breda, Landgoed Bergvliet is de trouwlocatie!
 

Trouwen in de omgeving Breda

Dus wil je trouwen in de buurt van Breda? Landgoed Bergvliet is jullie plek! Benieuwd naar de mogelijkheden en ruimtes op onze trouwlocatie? Loop gerust een keer binnen, of maak een afspraak voor uitgebreide informatie. We zijn 7 dagen per week open en slechts 10 minuten verwijderd van het centrum van Breda of Oosterhout.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar events@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender