De perfecte locatie voor uw trouwerij

Trouwen Breda

Trouwen Breda? Landgoed Bergvliet is de perfecte locatie voor jullie onvergetelijke huwelijk. Een unieke trouwlocatie, op een bijzondere plek, op slechts 10 minuten van het centrum van Breda. Wat de jullie wensen ook zijn tijdens dé dag, het team van Landgoed Bergvliet helpt mee aan het verzorgen van een perfecte dag. Groots, sfeervol en uitbundig of klein, intiem en warm: alles is mogelijk op de verschillende feestlocaties van ons landgoed. Bovendien kunnen onze koks jullie en de gasten de meest heerlijke gerechten voorschotelen, tijdens het diner op jullie trouwdag!
 

Trouwlocatie Landgoed Bergvliet

Op zoek naar een officiële trouwlocatie, wanneer jullie wil trouwen in Breda of Oosterhout? De officiële huwelijksceremonie voor de burgerlijke stand kan ook plaatsvinden op ons Landgoed. Zo hebben jullie een bijzondere plek waar het ja-woord gegeven kan worden voor een ambtenaar van de burgerlijke stand. Trouwen Breda, Landgoed Bergvliet is de trouwlocatie!
 

Trouwen in de omgeving Breda

Trouwen Breda? Landgoed Bergvliet is jullie plek. Benieuwd naar de mogelijkheden en ruimtes op onze trouwlocatie? Loop gerust een keer binnen, of maak een afspraak voor uitgebreide informatie. We zijn 7 dagen per week open en slechts 10 minuten verwijderd van het centrum van Breda of Oosterhout.

Het Koetshuis

Het Koetshuis

De unieke feest- en trouwlocatie

Het Paviljoen

Het Paviljoen

Prachtig uitzicht over het landgoed

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 579 5666
contact@landgoedbergvliet.nl