Camilla & Pascal vierden bruiloft bij Landgoed Bergvliet

Camilla Maks en Pascal Hendriks uit Breda vierden hun bruiloft bij Landgoed Bergvliet. Van de bijzondere ceremonie en volledig verzorgde barbecue tot spetterend trouwfeest met top-dj: volgens het kersverse echtpaar was het een dag om nooit te vergeten! 
 

“Wij zijn Bergvliet dankbaar voor deze mooie dag!”

Bredanaren Camilla Maks en Pascal Hendriks zijn al 17½ jaar bij elkaar en hebben twee kinderen van 6 en 8 jaar oud. Hun jarenlange liefde wilden ze bezegelen met een huwelijk. Dit huwelijk hebben ze afgelopen mei gevierd bij Landgoed Bergvliet in Oosterhout. Camilla vertelt er meer over. 
 

Hart verloren

“Wij waren al even van plan te trouwen, maar hebben bewust de tijd genomen om het huwelijk voor te bereiden. Er komt zoveel bij kijken, zoals het zoeken van een jurk en pak, het uitnodigen van de gasten en het vinden van een geschikte trouwlocatie. Via internet kwamen wij Landgoed Bergvliet tegen en na de eerste kennismaking verloren wij ons hart aan de prachtige groene omgeving en de mooie ruimtes, zoals Het Koetshuis. Modern ingericht, licht en met een aangrenzend terras.”
 

Geen omkijken naar

Van huwelijksvoltrekking tot afsluitend feest met dj: Camilla en Pascal wilden de hele dag bij Landgoed Bergvliet vieren. De exacte invulling van de dag bespraken ze met Brenda, eventplanner bij Landgoed Bergvliet. Camilla: “De huwelijksdag hebben wij van A tot Z doorgenomen met Brenda, onze vaste aanspreekpunt. Enkele keren zijn wij bij elkaar gekomen en de laatste wensen kon ik via e-mail en telefoon doorgeven. Dat werkte perfect! Alles werd ons uit handen genomen. Zo hoefden wij enkel aan te geven welke muziek wij gedurende het dagprogramma wilden horen en dit werd geregeld. Dus letterlijk ‘u vraagt, wij draaien!’ Wij hebben hier geen omkijken naar gehad. Brenda dacht goed met ons mee en bracht ons op ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hadden!”
 

Ongestoord de liefde vieren

Na een maandenlange voorbereiding brak op 26 mei dé dag aan. Camilla “Het was een prachtige dag met heerlijk weer. Om 3 uur startte de ceremonie in Het Koetshuis, waar we werden getrouwd door een ambtenaar van gemeente Oosterhout. Dit was een emotioneel en mooi moment. Hierna volgde het aansnijden van de bruidstaart en een gezellige borrel op het terras. Om half 6 startte de volledig verzorgde ‘live cooking’-barbecue, waarbij de keukenbrigade van Landgoed Bergvliet het eten onder het toeziend oog van de gasten bereidde. ’s Avonds maakte een dj zijn opwachting. Alles verliep volgens plan, zodat wij ongestoord de liefde konden vieren.”
 

Perfecte dag

Camilla kijkt met warme gevoelens terug op de huwelijksdag. “Onze gasten praatten nog lang over het feest na en ook wij zitten nog steeds op een roze wolk. Onze huwelijksdag was perfect en Landgoed Bergvliet heeft hier veel aan bijgedragen. Wij zijn hen dankbaar en bevelen hun service, fijne samenwerking en adembenemende locatie aan bij vrienden, familie en collega’s!”
 

Bekijk trouwmogelijkheden Landgoed Bergvliet

Wil je net als Camilla en Pascal ook een onvergetelijke trouwdag? Kijk dan op onze website! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op onze locatie: onze collega’s leiden je graag rond. 
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender