Afscheid Vicky den Bleker bij Landgoed Bergvliet

''Per 1 juni 2023 neemt Vicky den Bleker - Vekemans, na een dienstverband van 2,5 jaar, afscheid van Landgoed Bergvliet.

Vicky had in haar periode als Algemeen Directeur de opdracht om de bedrijfsvoering van Landgoed Bergvliet naar een hoger niveau te tillen. Ze heeft daarbij intensief en prettig samengewerkt met collega's en externe partners, met goede resultaten als gevolg. Haar belangrijkste taak betrof het verder professionaliseren en herstructureren van de organisatie, nu het landgoed een grote en succcesvolle groei gemaakt tot Golf & Wellness Resort Landgoed Bergvliet. Het opleveren en integreren van het Villapark behoort tot één van haar belangrijkte prestaties, alsmede het implementeren van een nieuwe missie en visie met een bijhorende nieuwe organisatiestructuur, die het bedrijf toekomstbestendig heeft gemaakt en verdere groei mogelijk maakt. Nu deze opdracht is afgerond zal de familie Pheninckx, als eigenaar van Landgoed Bergvliet, de verdere ontwikkkeling van het Landgoed voor haar rekening nemen. Over de exacte details hieromtrent zullen we later nog informeren. 

Wij danken Vicky voor haar inzet, en betrokkenheid, en verwelkomen haar in de toekomst graag als gast op ons Landgoed.'' 

 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender