Organiseer een Kerstborrel of Nieuwjaarsevent

Sfeervolle eventlocaties op Landgoed Bergvliet

Plan een verzorgde Kerstborrel of een Nieuwjaarsevent

Wilt u een gezellige Kerstborrel organiseren? Of juist een goed begin van het nieuwe jaar met een leuke Nieuwjaarsborrel? Op Landgoed Bergvliet vindt u uitermate sfeervolle feestlocaties, waar u welkom bent voor een Kerstborrel of jullie Nieuwjaarsevent.

Samen proosten doet u op het prachtige Landgoed Bergvliet!

Omringt door de Brabantse bossen geniet u met uw gezelschap van een volledig verzorgd event in een van de sfeervolle locaties. Onze locaties zijn ook zeer geschikt voor grote gezelschappen. Ideaal voor een gezellige, sfeervolle Kerst- of Nieuwjaarsborrel.

Culinair genieten 

Geniet tijdens jullie borrel van hoogstaande culinaire versnaperingen en desgewenst van live cooking in de aanliggende buitenkeuken van het Koetshuis. Van een winterbarbecue tot een compleet verzorgd buffet; het horecateam verzorgt het tot in de puntjes!

 

Meer informatie of bezichtigen

Bent u benieuwd naar onze locatie? U kunt hiervoor een afspraak maken, maar u bent natuurlijk altijd van harte welkom voor een kop koffie, lunch of een diner. Vanuit Breda bent u binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet.
Klik hier voor het direct aanvragen van meer informatie, of vul onderstaand formulier in.

 

Heerlijkste buffetten en diners

Wat voor gelegenheid u ook te vieren hebt, wij maken uw speciale dag compleet. Zo kunt u uw gasten ontvangen met de lekkerste taartjes of een glaasje Prosecco. Maar ook tijdens het feest zelf is er een scala aan mogelijkheden. Een buffet, barbecue, 3-gangendiner of een receptie met een champagnetoren? Alles kan! Wij staan open voor uw wensen en bespreken persoonlijk, in één of meerdere gesprekken, met u de invulling van uw dag. Uiteraard leiden wij u daarbij graag rond langs alle faciliteiten op Landgoed Bergvliet. Daarna krijgt u van ons een duidelijke offerte, die natuurlijk nog verder verfijnd zal worden.

 

Zilveren of Gouden bruiloft

Op Landgoed Bergvliet worden vele mooie herinneringen gemaakt, tijdens de meest waardevolle gebeurenissen! |
Iedere dag van jullie samenzijn is natuurlijk een feestje en voordat u het weet zijn jullie ineens 25 of zelfs 50 jaar verder. En dit moet natuurlijk gevierd worden! Landgoed Bergvliet is de feestlocatie waar u uw huwelijk, jaren later, nog een keer kunt herbeleven. Laat uw zilveren of gouden bruiloft niet zomaar voorbij gaan.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil u uw Kerstborrel, Nieuwjaarsevent, of andere gelegenheid vieren? Landgoed Bergvliet is dé locatie die u zoekt! Vraag daarom direct vrijblijvend een offerte aan. Nog vragen, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen aan ons. Wij ontvangen u graag op onze locatie!

Vraag een offerte aan

Meer informatie of bezichtigen

Bent u benieuwd naar onze locatie? U kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk altijd binnenlopen voor een kop koffie, lunch of een diner. Vanuit Breda bent u binnen enkele minuten op Landgoed Bergvliet.

Heerlijkste buffetten
en diners

Wat voor gelegenheid u ook te vieren heeft, wij maken uw speciale dag compleet. Zo kunt u uw gasten ontvangen met de lekkerste taartjes of een glaasje Prosecco. Maar ook tijdens het feest zelf is er een scala aan mogelijkheden. Een buffet, barbecue, 3-gangendiner of een receptie met een champagnetoren? Alles kan! Wij staan open voor uw wensen en bespreken persoonlijk, in een of meerdere gesprekken, met u de invulling van uw dag. Uiteraard leiden wij u daarbij graag rond langs alle faciliteiten van Bergvliet. Daarna krijgt u van ons een duidelijke offerte, die natuurlijk nog verder verfijnd zal worden.

Zilveren of Gouden
bruiloft

Iedere dag van jullie samenzijn is natuurlijk een feestje en voordat u het weet zijn jullie ineens 25 of zelfs 50 jaar verder. En dit moet natuurlijk gevierd worden. Landgoed Bergvliet is de feestlocatie waar u uw huwelijk, jaren later, nog een keer kunt herbeleven. Laat uw zilveren of gouden bruiloft niet zomaar voorbij gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Bel ons op +31 (0)76 5795 666
  • Stuur een e-mail naar contact@landgoedbergvliet.nl
  • Kom langs op Salesdreef 2, 4904 SW in Oosterhout
  • Of vul onderstaand formulier in met uw wensen of vragen naar ons.

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender