Welkom bij de club Noa-Ruth Passchier

Ik ben Noa-Ruth Passchier, woonachtig in Barendrecht en zal vanaf 29 augustus aan de slag gaan bij Landgoed Bergvliet als Relationship Manager – Golf. In deze functie word ik, samen met Marco, verantwoordelijk voor de businessclub en zal ik (nieuwe) particuliere leden wegwijs maken op de club.

Al vanaf mijn 6e ben ik op de golfbaan te vinden. De laatste jaren speel ik veel op verschillende banen door Nederland en train ik regelmatig op Golfcenter Seve. Mijn favoriete golfbaan is – u raadt het al – Landgoed Bergvliet. Op social media vind ik het leuk om golfgerelateerde content te delen om op deze manier te laten zien hoe leuk golf is voor jonge mensen. Daarnaast ben ik terug te zien in verschillende golfcampagnes waaronder de campagne ‘Welcome to the Club’ van de NGF en Golf.nl die dit jaar gelanceerd is.

Ik vind het belangrijk dat golfers zich thuis voelen op de golfbaan en dat ze zich gehoord voelen. Golf is een individuele sport maar tegelijkertijd ook een verbindende factor. Ik ben heel blij om bij Landgoed Bergvliet aan de slag te gaan. Naast dat het mijn favoriete golfbaan is, is het de combinatie van leuke mensen, een gemoedelijke sfeer in en rondom de baan wat maakt dat het voor mij een fijne plek is om te komen.

Ik heb de hbo-opleiding commerciële economie afgerond en ben actief in de sales- en marketing maar ook in de hospitalitywereld. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en ervaring in deze functie toe te passen, waarbij ik als doel heb om de golfbaan een nog leukere en waardevollere plek te maken voor u als golfer.

Heeft u tips, aanbevelingen of andere zaken die u wilt bespreken? Schroom dan niet om langs te lopen of om contact met me op te nemen. Ik luister graag!

Vanaf 29 augustus is mijn e-mail adres: noa-ruth.passchier@landgoedbergvliet.nl

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender