Landgoed Bergvliet Business magazine - zomer 2023

We zijn verheugd om de zomereditie van het "Landgoed Bergvliet Business Magazine" aan te kondigen voor het jaar 2023! Met trots presenteren we u een informatieve en inspirerende uitgave boordevol de laatste ontwikkelingen van de afgelopen maanden op ons landgoed.

Afgelopen maanden hebben onze greenkeepers hard gewerkt aan een upgrade van ons terras en hebben we geïnvesteerd in nieuw meubilair. Daarnaast zijn de toiletten volledig gerenoveerd en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe gave sponsorwand.

En wat zit er nog in het vat? De kans is groot dat we aan het eind van het jaar overstappen op een nieuw systeem voor het boeken van starttijden: meer gebruikersgemak en mogelijkheden om in te springen op specifieke wensen.

Verder zal in het magazine aandacht worden besteed aan de nieuwe gezichten die u tegenkomt op ons landgoed. Niet alleen nieuwe businessleden, maar ook een aantal leden van ons team komen voorbij.

 

We kijken ernaar uit om u regelmatig te mogen verwelkomen op Landgoed Bergvliet. Of u nu komt golfen of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, we doen ons uiterste best om uw bezoek aan ons landgoed zo aangenaam mogelijk te maken. Voor nu wensen we u veel leesplezier.

Tot de volgende flight

 

Bekijk hier het Business Magazine - zomer 2023

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender