Ideaal
gelegen

De Brabantse natuur op haar best

Hoe mooi en ruim de villa’s ook zijn, u wilt er natuurlijk ook op uit en genieten van de prachtige natuur, vele faciliteiten, culturele omgeving en diverse leuke uitstapjes in de directe omgeving van Landgoed Bergvliet. Bergvliet Villa’s is ideaal gelegen! Weg van de snelweg, midden in de typische Brabantse natuur met haar uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Voor de voordeur van uw Bergvliet Villa ligt een gebied waar u naar hartenlust kunt wandelen, mountainbiken, fietsen en paardrijden, op de pagina faciliteiten leest u er alles over. Gaat u van het park af, dan vindt u in de directe omgeving van het park een keur aan heerlijke uitstapjes. Het gezellige Breda, beste binnenstad van Nederland 2018 en 2019. Bezoek Nationaal Park de Biesbosch, Safaripark de Beekse Bergen en voor de kinderen de Efteling. Allemaal binnen een half uurtje rijden gelegen.

 • Landgoed Bergvliet is omringd door Brabantse natuur, een gevarieerd landschap waar bossen, heidevelden, zandvlaktes, vennen en akkerlandjes elkaar afwisselen. Maar ook Nationale Parken vindt u op een steenworp afstand, zoals Nationaal Park De Biesbosch. Kom helemaal tot rust in Brabant en laat u omringen door de rijke cultuur en prachtige natuur.

 • Even snel een hapje eten, gezellig wat borrelen, een intiem diner of een barbecue met alles erop en eraan: het kan allemaal op Landgoed BergvlietIn ons sfeervolle restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij ontvangen we u met de gebruikelijke Brabantse gastvrijheid. Iedereen is van harte welkom.

  Maar ook in de directe omgeving liggen tal van uitstekende horecagelegenheden of kunt u heerlijk shoppen.

 • Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie? Dat begrijpen wij als geen ander! Golfen zit hier uiteraard in het bloed, maar wat dacht u van mountainbiken, fietsen of wandelen in de omliggende bossen? Of paardrijden, schaatsen en zwemmen? U vindt het allemaal binnen enkele kilometers van uw Bergvliet Villa.

  - Om te golfen heeft u een golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig.
  - Zwemmen kan in de zwembaden van Oosterhout, Terheijden en Breda.
  - Tenissen kan in Oosterhout
  - In Oosterhout, Breda en Bavel ligt een kinderboerderij.
  - Voor fietsverhuur, fietsroutes en andere informatie kunt u ter plekke terecht bij de receptie. 

 • Ontdek de mooie natuur rondom Landgoed Bergvliet

  Uiteraard kunnen we een rondje golf op onze eigen 18-holes golfbaan van harte aanbevelen, maar er is meer te beleven op en rond Bergvliet! Gelegen midden in de bossen rondom Oosterhout, is dit gebied een walhalla voor wandelaars en fietsers, voor een stevige wandeling hoef je het landgoed niet eens af! Maar buiten de poort kunt u ook alle kanten op.

  Loop bijvoorbeeld eens langs de Put van Caron of door de bossen naar het charmante Oosterhout voor een drankje op een van de terrassen. Maak een standwandeling door de binnenstad van Breda. De binnenstad van Breda is gekozen tot de beste van Nederland in 2018 en 2019!

  Wandelroutes zijn beschikbaar bij de receptie ter plekke.