Ondernemende gastheer/ gastvrouw

Ben jij die zelfstandig en ondernemende duizendpoot die wij zoeken?

Restaurant Groen Eten& Drinken is een Bourgondisch restaurant aan de rand van Teteringen. Vaste gasten, wandelaars, fietsers en sinds kort ook gasten van Bergvliet Villa’s weten Groen Eten&Drinken inmiddels goed te vinden. In het jaar 2020 is er een afhaalpunt voor frites en snacks gecreëerd, genaamd “’t Frietluik”, wat het concept heeft versterkt.

Restaurant Groen Eten&Drinken is onderdeel van Landgoed Bergvliet, een jong bedrijf met een golfbaan, golfschool, in de nabije toekomst 80 recreatiewoningen en uitgebreide horeca-faciliteiten. Op het landgoed werkt een dynamisch team van ca. 35 fte’s, waarvan ong. 15 in de horeca, met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan.

Wie zoeken wij?

Ondernemende gastvrouw/heer, die graag de touwtjes in handen heeft en houdt. Vindt je het heerlijk om op jouw manier de gasten in de watten te leggen, waarbij er niet teveel wordt opgelegd? Dit is je kans!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vrijheid om “je eigen” restaurant te ontwikkelen, binnen een bepaald kader
  • 4 à 5 daagse werkweek in een mooie omgeving
  • ook weekenddagen vrij
  • 25 vakantiedagen + 52 ADV uren (op basis van 40 uur); als je beloofd ook weer terug te komen
  • Onderdeel worden van een gezellig team in een groeiende organisatie
  • Een vaste aanstelling, zodra de horeca weer open mag
  • Salaris conform golf CAO, tenzij je bewijst meer te verdienen
  • Delen in de fooi
  • Het behalen van je golfvaardigheidsbewijs d.m.v. het volgen van golflessen
  • Het volgen van trainingen/cursussen voor in je rugzakje

Daarnaast verwachten we ook iets van jou!

  • Naast alle gezelligheid moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Een 6e versnelling is dan ook gewenst
  • Relevante horeca-ervaring/opleiding
  • Passie voor eten en drinken
  • Flexibel en creatief
  • Accuraat en betrouwbaar
  • Zowel de gast als je collega’s een glimlach bezorgen
  • Ondernemend; een uitdaging zien om je restaurant vol te krijgen
  • Zelfstandig werken

Taken en verantwoordelijkheden

Jij bent het gezicht van Groen eten&drinken! Gasten komen uiteraard voor een drankje en een hapje, maar zeker ook voor de entourage en de beleving, en die maak jij. Je bent verantwoordelijk voor het krijgen/houden van een goed lopend restaurant, tevreden gasten en gezellige beleving. De horecamanager van Landgoed Bergvliet geeft de kaders aan waarin je mag werken en spreekt met regelmaat de cijfers en de gang van zaken met je door.

Wil jij die ondernemende gastheer/vrouw zijn? Stuur dan je CV en motivatiebrief t.a.v. Roy Molenschot naar roy.molenschot@landgoedbergvliet.nl

Baanstatus

28/03/2024 08:13
18 holes baan
Geopend
Pin position NVT
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender