Golfbaan, restaurant, vergaderlocatie & feestlocatie in Breda & Oosterhout

Het Paviljoen van Landgoed Bergvliet

Feesten in ons Paviljoen

Paviljoen Landgoed BergvlietOp slechts 10 minuten van Breda centrum, toch weg van de dagelijkse hectiek, hier vindt u het Paviljoen van Landgoed Bergvliet. Het paviljoen bestaat uit 2 verblijven, namelijk grand-café De Schenkerij en restaurant De Proeverij, met beiden een geweldig zicht over het uitgestrekte landschap.

Dineren of feesten in Breda en Oosterhout

Gezellig borrelen, een kop verse koffie drinken, lunchen of een avond uit eten? Dit kan allemaal in ons Paviljoen. Een feestje geven op een mooie zomerdag? Vanuit het Paviljoen loopt u direct op het terras waar u van de heerlijke zonnestralen kunt genieten. Een dansje wagen kan ook, eventueel op een verlichte dansvloer die een extra tint geeft aan uw gelegenheid. In de wintermaanden kunt u bovendien komen luisteren naar jazzmuziek, die verschillende malen live te horen is.

Dineren met een groep of een grote presentatie geven? Het Paviljoen is prima af te scheiden, zodat u met een besloten gezelschap kunt zijn. Loop gerust een keer binnen en laat u verrassen door de warme sfeer!

Sfeerimpressie van ons paviljoen

Bekijk de foto's van verschillende activiteiten in ons paviljoen